Uncategorized

Hold din krop sund under coronavirus lockdown – 4 tips fra Injurymap

For at holde kroppen sund og rask under lockdown, er det afgørende at du holder dig fysisk aktiv. Heldigvis er der meget du kan gøre selv - også hvis du har smerter i muskler og led. Læs vores 4 bedste tip her.

Injurymap's app can help you treat your pain

I de kommende uger har vi alle selv et ekstra ansvar for at passe godt på os selv og håndtere sygdom, der ikke er meget kritisk. For at undgå spredning af coronavirus, har den danske regering nemlig besluttet, at udskyde al ikke-kritisk behandling. Det rammer desværre rigtig mange mennesker, som i de kommende uger står på egne ben.

Heldigvis er der meget du kan gøre selv. For alle mennesker er det vigtigt, at vi holder kroppen i bevægelse, selvom dagligdagen er sat på pause. Læs 4 tips til hvordan du gør det her. Anbefalingerne er skrevet sammen med speciallæge Pierre Schydlowsky, som er ekspert i behandling af smerter i muskler og led.

Hvis du har flere spørgsmål, så skriv til os på vores Facebook-side. Vi svarer så hurtigt, som vi kan!

Tip 1: Brug mere tid på de “små aktiviteter” som fx madlavning og oprydning.

På en almindelig hverdag bevæger vi os til og fra arbejde, går op og ned af trapper, henter børnene og meget mere. Alle de hverdagslige små aktiviteter, som vi ikke studser over er med til at aktivere kredsløbet og gavnlige for vores muskler og led. Som professor Bente Klarlund Pedersen beskriver det i sin bog, Gå-bogen – gå, så går det nok, betyder de små aktiviteter faktisk mere for vores helbred, end de fleste går og tænker.

Prøv derfor at bruge 1 time mere end almindeligt på fx at lave mad, rydde op, vaske tøj og andre mindre gøremål, så du kan kompensere for den “tabte” aktivitet. Du kan også overveje, om der er nogle projekter, du kan kaste dig over. Fx har du måske en reol, som er fyldt med gamle bøger, du skal rydde op i? Eller måske er der en pasta- eller en brødopskrift, som du skal prøve?

No Pills. Just Exercise
Play Video

Treat your pain with Injurymap

Download the app to get a customized program that addresses your specific pain with exercises.

Popular articles

Uncategorized

Hip Flexor Stretching

Uncategorized

A Guide to Better Sleep: How to rest well when you’re in pain

Uncategorized

The Best Stretches for Shoulder Pain